Homepage New

Ποιοι είμαστε
Είμαστε ένα Ευρωπαϊκό Fashion Agency με παρουσία και στον χώρο χονδρικής, που επικεντρώνεται σε καινοτόμες υπηρεσίες και αειφόρες πρακτικές. Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης σας σε θέματα που αφορούν την μόδα.
Τι κάνουμε
Σας βοηθάμε να κάνετε πραγματικότητα τη συλλογή σας. Από την έρευνα μέχρι το σχέδιο έως τον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προϊόντος. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ότι και αν χρειαστείτε. Η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες του Fashion Brand σας.
Γιατί έχει σημασία
Γιατί οι άνθρωποι αλλά και το περιβάλλον είναι σημαντικοί. Προτεραιότητά μας να ακολουθούμε ηθικούς, βιώσιμους και φιλικούς προς το περιβάλλον μεθόδους. Προσφέροντας πλήρη διαφάνεια για όλες μας τις εργασίες, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι προσφέρετε και εσείς το ίδιο στον πελάτη σας.

Κάνε το όραμα σου πραγματικότητα

Σχεδιάζετε την πρώτη σας συλλογή ή είστε ήδη επαγγελματίας στο χώρο, η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα σχεδιασμού μας είναι εδώ για να δώσει πνοή στα σχέδιά σας.

Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα και τις σύγχρονες 3D τεχνολογικές υπηρεσίες, κάνει τα σχέδιά σας να ζωντανεύουν από το στάδιο του σχεδιασμού.

Πείτε μας για τα projects σας και θα δημιουργήσουμε τα σχέδια και τις συλλογές σας με την υψηλή ποιότητα και δημιουργικότητα που τους αρμόζει.

European Sustainable Fashion Agency

Ας φτιάξουμε μαζί την δική σας συλλογή

Από τη ιδέα, το σχεδιασμό αλλά και την παραγωγή, γνωρίζουμε όλα όσα χρειάζονται για την πραγματοποίηση μιας Fashion συλλογής. Τα 40+ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, οι πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και η ετήσια παραγωγή 12.000.000+ τεμαχίων .

μας κάνει πρόθυμους να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια αγάπη για τον κόσμο της μόδας όπως και εμείς.

Ηθικό Αειφορία. Διαφάνεια.

Δεσμευόμαστε για την ηθική και την διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Από το υφάσματα, την εργασία μέχρι και την παραγωγή ενδυμάτων.

Παρέχοντας στους πελάτες μας ένα μοναδικό εργαλείο διαφάνειας που παρέχει ακριβείς πληροφορίες για όλα τα στάδια παραγωγής.

Inclusion

Υπολογίζοντας πάντα τις ανάγκες και τις αξίες των πελατών μας, υποστηρίζουμε το Fashion Inclusivity.

Εξερευνούμε κάθε αγορά και τις μοναδικές της ανάγκες, είμαστε πάντα ενημερωμένοι για την επικαιρότητα και ευέλικτοι στις αλλαγές.

Θα βρείτε μερικά από τα τελευταία project, όπου μπορείτε να παραγγείλετε σχέδια που σας ενδιαφέρουν.

Δείτε τις συλλογές White Collection, Modesty, Plus-Size και Gender-Inclusive.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

Ατελείωτες επιλογές

Όσον αφορά τη μόδα, το κλειδί για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας είναι η χρήση εξίσου υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων υλικών.

Μετά από 40+ χρόνια στον χώρο, έχουμε μετατρέψει τη διαδικασία προμήθειας σε επιστήμη.

Λέξεις όπως OEKO-TEX, BCI, GOTS και ECO VERO αποτελούν μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου. Οι ειδικοί μας γνωρίζουν άρτια όλες τις διαδικασίες.

EXPLORE OUR SOURCING POSSIBILITIES

Get A Small Taste Of Our Collections

Wondering how one of our garments or collections would work for you?
With our MOQ 25 package you can order a whole collection in one size, or a single garment across all sizes. That way, trying the market is easier than ever.

DISCOVER ALL THE POSSIBILITIES

Got A Question? Ask us.

Έχετε ακόμα απορίες για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την συλλογή που πάντα ονειρευόσασταν? Μπορείτε να δείτε τι μας ζήτησαν άλλοι πελάτες ή ακόμα καλύτερα! Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για το έργο σας!

Επισκεφθείτε την ενότητα F.A.Q.

Redhaired,Ginger,Business,Woman,Working,At,Textile,Shop.redhead,Salewoman,In